Tillagning

Så här lyckas du med vår Både & färs!

background image

Kopia på Tillagningen

bild alt saknas

ANVÄND SOM VANLIGT

Både & passar alla dina vanliga recept precis som om du hade 500 g nötfärs. Den är dryg och linsen bidrar till att den ökar i volym vid tillagning.

bild alt saknas

STEK FÄRSEN

Vill du använda Både & i en sås får du bäst resultat om du steker den först – beroende på panna kan du behöva lite mer fett än vanligt. Rör ordentligt då linsen gör att den snabbare får en krispig yta än enbart nötfärs.

bild alt saknas

ÖKA MÄNGDEN VÄTSKA

Linserna expanderar så tillsätt mer vätska om det behövs.

bild alt saknas

KRYDDA SOM DU VILL

Både & smakar naturligt av det den består av, linser och nötkött. Krydda efter tycke och smak, allt från lite olja och salt till taco eller orientaliskt blir jättegott!