Både &-bullar


INGREDIENSER

4-6 portioner

  • 400 g Både & färs
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 ägg
  • 1 gul lök
  • 1 msk dijonsenap
  • 0,5 krm kryddpeppar
  • 0,5 krm vitpeppar
  • 1 tsk salt

VÅR PRODUKT

GÖR SÅ HÄR

  1. Riv löken på rivjärn och blanda med vatten och buljongtärningen. Koka upp så tärningen löser sig och låt sedan kallna helt. 
  2. Lägg färsen i en bunke och tillsätt kryddor och salt. Rör ihop hastigt och kraftigt så att färsen blir jämn i konsistens. Tillsätt ägg och dijonsenap och rör ihop
  3. Tillsätt till sist den kalla vätskan och blanda.
  4. Rulla köttbullar och stek i smör eller olja i en stekpanna på medelvärme tills de är klara.