bild alt saknas

Om oss

God mat för alla

Vid vårt bord finns plats för alla. Du behöver inte ta ställning, göra val som varar för alltid och som begränsar dig. Här kan du välja en helt växtbaserad taco som är både krispig och välsmakande. Härnäst kanske du väljer en mustig bolognese på 100% nötkött för att nästa gång välja en hamburgare gjord på Både &. Vid vårt bord behöver du aldrig välja antingen eller. Vid vårt bord kan du och dina bordsgäster välja just både och.

I vår goda mat samsas traditionella, svenska grödor (som till exempel gråärt) med grödor som är traditionella i andra delar av världen – som quinoa – och odlade här tack vare innovativa bönder med framtidsvision. Vårt svenska, ekologiska kött kommer från gårdar där djuren betar så mycket det bara går, och äter närodlat hö och ensilage under vinterhalvåret.

Protos, som står bakom varumärket Smak av Svea, vet att mat är viktigt på riktigt. Vi startade som ett familjeägt slakteri för över ett halvt sekel sedan. Idag producerar vi mat från både växt- och djurriket, eftersom vi tror på både och. 

background image